Focus op u,
de klacht en
onze oplossing

Zitten we bij u in de buurt?

In Amstelveen en Uithoorn hebben wij de beste specialisten voor u klaar staan. Wilt u een afspraak maken neem dan contact op met één van onze locaties door te bellen of ons contactformulier in te vullen.

De Kwakel Noorddammerweg 30
0297-521539
Amstelveen Stationsstraat 15-17
020-6411642

Karel Muns

Sinds 1989

Wij kunnen bouwen op ruim 30 jaar ervaring en expertise. Naast de aanwezige kennis en specialisaties bij de therapeuten hebben wij veel geleerd van onze patiënten. Kennis en ervaring is in ons opzicht de juiste combinatie voor adequate begeleiding en hulpverlening. Er is veel veranderd de laatste jaren in gezondheidszorg. Fysiotherapie is meer dan masseren, een fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van bewegen en de invloed daarvan op uw gezondheid en levenskwaliteit. 

 • Contracten met alle zorgverzekeraars
 • Moderne kracht- en cardioapparatuur
 • Afspraak mogelijk binnen 24 uur
 • Gratis parkeren voor de deur

Geen verwijzing nodig!

Sinds 2006 kunt u zonder verwijzing van een arts of specialist bij één van onze therapeuten terecht, dit noem je Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). U kunt dus altijd bij ons terecht, bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen om uw klacht te bespreken.

Klanten vertellen

 • Wim Heemskerk67 jaar
  Na mijn blessure behandeling door de fysio, wat vakkundig en prettig is begeleid, kreeg ik het advies te gaan sporten. Dit doe ik nu onder persoonlijke begeleiding van een trainer en met een groepje van 5/6 man. Dat is heel prettig en zeer stimulerend. Wat een toppers werken daar!
 • Michiel Middendorf54 jaar
  Zeer gedreven, vakkundige en persoonlijke aanpak van het gehele team. Na kruisband operatie heeft mijn voetballende zoon een perfect plan van aanpak en behandeling gekregen. Heb net zelf aangeklopt met rugklachten en wordt ook wederom uitstekend geholpen.
 • Eva Ritz-Weyl84 jaar
  Door de artrose in mijn handen kon ik niet meer de toestellen in de sportschool vasthouden. Sinds 2008 doe ik daarom fysio zwemmen onder leiding van Karel's uitstekende team. Het is een weldaad voor mijn lichaam, ik blijf in beweging en na afloop geeft het mij een goed gevoel. Bovendien is het gezellig en ga ik met plezier!
 • Margie Meulenhoff58 jaar
  Ik ben vorig jaar geopereerd aan een vernauwing/hernia in mijn rug. Operatie was goed gegaan alleen het traject erna was helaas een tegenvaller. Zodra het kon en verantwoord was bij mijn fysiotherapeut te rade gegaan. Dimitry heeft mij gehoord, behandeld en is met mij aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de behandelingen zijn verlopen. Niets is teveel en er wordt goed naar je geluisterd. Fijn dat ik ook zowel met als zonder begeleiding kon aansterken door middel van een trainingsschema. Ik ben nu weer hersteld en de behandelingen zijn goed aangeslagen. Ik kom af en toe nog voor onderhoud om de spierspanning te reguleren. Nogmaals zeer tevreden. Dit betreft niet alleen “mijn” fysiotherapeut zeker ook de praktijk en de mensen die er werken. Ga zo door!! Mijn complimenten! Zeker ook ten tijde van corona.
 • Pieter Coenen76 jaar
  Ik ben prima geholpen bij het genezen van mijn rugblessure.

Heeft u een klacht?

De therapeuten bij Karel Muns Fysiotherapie zijn gespecialiseerd in alles wat met bewegen te maken heeft. Heeft u een klacht? Maak een afspraak. Wij luisteren en zoeken naar de oorzaak en maken een plan om uw klacht te verhelpen.

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen flinke beperkingen veroorzaken in het dagelijkse leven. Wij zijn aangesloten bij het SchouderNetwerk.

Rugklachten

Rugklachten komen helaas veel voor, maar wij helpen u graag met het juiste advies en behandeling. Wij zijn aangesloten bij het RugNetwerk.

Karel Muns voor kwaliteit

Wij kunnen bouwen op ruim 30 jaar ervaring en expertise. Naast de aanwezige kennis en specialisaties bij de therapeuten hebben wij veel geleerd van onze patiënten. Kennis en ervaring is in ons opzicht de juiste combinatie voor adequate begeleiding en hulpverlening.